Боди артът може да бъде уникален начин за хората да покажат своята

...
Боди артът може да бъде уникален начин за хората да покажат своята
Коментари Харесай

Една жена си направи 600 татуировки, за да преоткрие себе си, но сега не може да си намери работа

Боди артът може да бъде уникален метод за хората да покажат своята креативност. Амбър Люк, която беше наречена „ момичето-дракон “, избра да си направи над 600 татуировки и да промени напълно външния си тип. Въпреки че в този момент се усеща по-щастлива с метода, по който наподобява, външният й тип затруднява намирането на работа и онлайн троловете подлагат на критика избора й.

Амбър Люк не беше удовлетворена от външния си тип и реши да го промени.

© amberluke*** / Instagram

Според Амбър тя въобще не е била удовлетворена от метода, по който е изглеждала преди и е направила първата си татуировка на 16. „ Не желаех повече да бъда този човек, тъй че преоткрих себе си “, сподели тя. За да реализира това, Амбър похарчи над $250 000 за татуировки, които покриват 90% от тялото й. „ Правя си извънредно доста татуировки, само че не контузвам никого в процеса “, отбрани се тя.

© amberluke*** / Instagram

В предходни изявленията Амбър също разкри, че се е борила доста с психологичното здраве и телесните модификации са й помогнали да се оправи с сходни проблеми. В последна сметка тя освен си направи 600 татуировки по тялото, само че и татуира очните си ябълки със синьо мастило, процедура, която докара до ослепяването й за три седмици.

Сега тя се усеща по-комфортно в тялото си, само че се бори с намирането на работа.

© amberluke*** / Instagram

Въпреки това, неотдавна Амбър разкри за проблемите, пред които е изправена заради неповторимия си външен тип. „ Това, което ме визира е, когато някой изрази мнението си обществено и се приближи до мен и каже: „ О, ти си грозна “ или „ Съсипала си се “. “ Амбър също приказва за това по какъв начин това е повлияло нейната претовареност. „ Няма да го подслаждам, това ограничи моите благоприятни условия за претовареност, само че всичко е наред. “

© amberluke*** / Instagram

„ Начинът, по който го виждам, е, че не желая да работя за компания, която е повърхностна и не може да пренебрегне моята визия. Те няма да гледат моята работна нравственос, няма да гледат морала ми или полезностите ми или това, което би трябвало да донеса на масата “, сподели Амбър. Въпреки всички отрицателни реакции, които получава, Амбър споделя, че правенето на всички татуировки си е „ коствало “, защото й е потвърдило какъв брой е издръжлива и е помогнало на психологичното й здраве.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР